27 Kasım 2011 Pazar

El Kaide Bu Resmin Neresinde?


Aydınlık, 23 Kasım 2011


İşte yıllarca o bölgede çalışmış olan Kozinoğlu'nun anlatımıyla El Kaide-Ladin ve AKP...
 
"Gülbettin Hikmetyar, halihazırda terör örgütleri listesinde yer alan ve ABD'nin başına 15 milyon dolar koymuş olduğu bir terör örgütü lideridir.
Dünyada terör, uyuşturucu, insan kaçakçılığının ana kaynağını oluşturan Peştunlardan olan Hikmetyar, Taliban ile ortaklaşa terör eylemleri gerçekleştiren Hizb-i Islami'nin lideridir.
Zaman zaman Pakistan'ın Peşaver şehrindeki Şemse-tu kampında, zaman zaman İran'ın Meşhed, Zahodan, Tahran ile Afganistan'ın Celalabad şehrinin Kunar Vadisi'nde saklanan Gülbettin Hikmetyar, ülkesi Afganistan'ın, Asya'nın ve bütün dünyanın istikrarını bozan önemli terör örgütü liderlerinden biridir.
Hikmetyar, 1996 yılında ikinci kez Usame Bin Ladin'i Afganistan'a (Ladin, Afganistan'a Sudan'dan gelmiştir) kabul eden, Ladin'in liderliğini yaptığı El-Kaide'ye Afganistan ve Pakistan'da barınma ve eğitim alanları sağlayan teröristtir.
Sonra da Ladin'i Taliban'la ortaklaştırmış ve El-Kaide'yi tüm dünyanın başına bela yapmıştır. Hikmetyar esas adamdır...
 
Şimdi Türkiye'yi yöneten Başbakan Tayyip Erdoğan, işte bu teröristin dizlerinin dibine oturmuş ve bu teröristten ilham almıştır.
Öte yandan; sonradan bakan olan intihalci Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer de, diğer bir Gülbettin Hikmetyar hayranı ve irtibatlısıdır.
Bu hükümetin Taliban lideri Molla Muhammed Ömer ile de birebir irtibatı vardır..."
 
Diğer yandan Kozinoğlu, "Gerekirse, Usame Bin Ladin ve 11 Eylül saldırısıyla ilgili gerçekleri gündeme getirebiliriz" ifadelerinde bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder