29 Mayıs 2013 Çarşamba

Jandarma raporuna göre AKP bölücü ve terörist

 "Demokrasi ve Barış Konferansı" 25-26 Mayıs 2013 Ankara

Jandarma raporu, Öcalan'ın isteği üzerine toplanacak olan konferansa "Bölücü ve aşırı sol terör örgütlerin sempatizanlarının" katılacağını bildiriyordu.
 
Ama konferansa AKP ve PKK / BDP yandaşları, "Öcalan'lı açılım" savunucuları katıldı. Aşırı sol yoktu. ABD ve PKK - AKP taraftarı sahte sol vardı.

Jandarma, konferansa bölücülerin ve AKP yandaşlarının katılacağını biliyordu. Ama rapora böyle yazarsa Ergenekoncu olarak suçlanabilirdi. Daha güzelini yaptı. Konferansa bölücü ve teröristlerin katılacağını yazarak AKP ve BDP'yi bölücü ve terörist olarak gördüğünü dünyaya ilan etti.


 
Jandarma raporu, konferansın PKK'nın kurduğu bir örgüt olan Halkların Demokratik Kongresi (HDK) organizesinde toplanacağını bildiriyordu.
25-26 Mayıs günlerinde Ankara'da toplanan "Demokrasi ve Barış Konferansı"nın çağırıcıları şunlar:
Yaşar Kemal
Tarık Ziya Ekinci
Vedat Türkali
Orhan Pamuk
Murathan Mungan
Rakel Dink
Prof. Dr. Yakın Ertürk
Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi
Prof. Dr. Gençay Gürsoy
Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı
Arif Sağ
 
Çağırıcıların tümü PKK  / BDP - AKP yandaşı. Hepsi Ergenekon, Balyoz ve diğer tertiplerin destekleyicisi. Hepsi "Hepimiz Ermeniyiz" yaygaracısı. Hepsi "Türkler Ermenilere soykırım yaptı" yalanının hınk deyicisi. Hepsi Hrant'ın Fethullahçı, BBP'li katillerini gözlerden saklayıp suçu Ergenekon'un üzerine atmaya çalışan sözde "Hrant'ın dostları"...
 
Böylece AKP yandaşlarının, konferans çağırıcısı olmak suretiyle, PKK'nın kurduğu HDK örgütünün sözcülüğünü yaptıkları anlaşıldı. Jandarma, AKP yandaşlarını PKK / HDK sözcüsü olarak gördüğünü dünyaya ilan etmiş oldu.
 
Toplantıya BDP'liler tam kadro katıldı.
"Gölge CIA" diye bilinen Stratfor kuruluşunun belgelerinde kendisinden bilgi alındığı belirtilen ve "TR 705" numara ile kodlanan PKK avukatı CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da oradaydı.
 
Açılış konuşmasını BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder yaptı.
"Öcalan'ın da yapılmasını istediği bu bu barış konferansı herkes için yön verici bir pusula niteliğindedir. Açılım sürecini protesto edenler halkın iradesini ve mücadelesini tanıyamamışlardır"
diyerek AKP'nin Akil Adamlarını protesto eden yurtseverleri suçladı.
 
 
                                                                Murathan Mungan
 
Murathan Mungan mikrofonu eline alınca coştu:
 
"Türkiye bölünmesin" diyenler, Türkiye çoktan bölündü.
Batı ile Doğu'nun belleği aynı değil. Bellekler bölündü.
Vatan bölünse ne olur?
"Edirne'den Ardahan'a vatan bütündür" diyenler, vatan bugün Reyhanlı'dan Roboski'ye kadar bölündü."
 
deyince, vatanın bölündüğü müjdesi ile kendinden geçen katılımcılar yerlerinden fırlayarak tezahürata başladılar.
 
Yaygaralardan bir ara fırsat bulan Mungan, sözlerine devamla:
"Bu ülkede sadece Türkler ve Kürtler yaşamıyor. Ermeni soykırımının 100. yılı yaklaşıyor. 2015'e gelindiğinde hepimiz borcumuzu ödemeliyiz."
deyince, salon alkıştan yıkıldı.
 

BDP Eşbaşkanı Gülten Kışanak aldı sazı eline:
"Öcalan ile devlet arasında yapılan görüşmeler ilk kez kamuoyu önünde yapıldı. Girilen süreç geri dönüşü olmayan bir yoldur. Sürecin sonunda Öcalan özgür olacak."
 
İşte böylece, "Barış Süreci", "PKK çekiliyor", "Analar artık ağlamayacak" palavralarının içyüzü bir kere daha, bir kere daha anlaşılmış oldu:
"Büyük Kürdistan" kurmak üzere vatanın bölünmesi...
  
 Tabloyu büyütmek için üzerine tıklayınız:
 
 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder