28 Ağustos 2013 Çarşamba

Amerika'ya dua ediyorlar

Amerika'ya dua ediyorlar. Çünkü Allahları Amerika, peygamberleri ABD Başkanı, Kabeleri Beyaz Saray, Kur'an'ları dolardır.

Hadis kitapları ise ABD ile yapılan ikili anlaşmalar, NATO Üyelik Sözleşmesi ve Avrupa Birliği Müzakere Çerçeve Belgesi'dir.


Müslüman ülkelerin halkları Kabe'ye dönüp secde ederken, Amerikancı sözde Müslüman liderler Beyaz Saray'a dönerek secde etmektedirler.
Sadece liderler değil, yandaş ve yalakaları ile basın yayın organları da Amerika'ya tapmakta, duacı olmaktadırlar.


***********

Ama, Tayyip Erdoğan bakın ne diyor:
"Binlerce kilometreden gelip Ortadoğu coğrafyasına müdahale ediyorlar. Ortadoğu'da kan ve petrol içiyorlar."

Hayır, dalga geçmiyorum, bu sözleri söyleyen gerçekten Tayyip Bey.
Demek istiyor ki: Amerika ve Avrupa ülkeleri binlerce kllometre uzaktan gelip Ortadoğu'yu kana buluyor, petrole el koyuyor.
Buradan anlıyoruz ki, Tayyip Bey milleti salak, aptal, cahil, hödük yerine koyuyor. Çünkü söylediği bu sözlere ancak salaklar ve zırcahiller inanabilir.

ABD askerlerinin Türkiye üzerinden Irak'a girmesine karşı çıkan Ecevit Hükümeti'ni yıkıp AKP'yi başımıza geçiren Amerika değil miydi?
Amerika binlerce kilometre öteden gelip Irak'ta Müslüman kanı döksün, petrol içsin diye Meclis'ten tezkere çıkarmak isteyen, "Tezkereye evet diyen benden yana, hayır diyen Doğu Perinçek'ten yana oy kullanmış olur" diye AKP Milletvekillerini tehdit eden Tayyip bey değil miydi?
Tezkere Meclis'ten geçmeyince Yüce Divan'da yargılanmayı göze alarak Meclis'i devre dışı bırakıp Amerikan silahlarının Türkiye üzerinden Irak'a gönderilmesine izin veren, ABD Özel Kuvvetlerine Türk topraklarını kullandıran Tayyip Bey değil miydi?

Libya'da Müslüman kanı dökmeleri ve Libya'nın petrollerine el koymaları için Amerika'ya ve Avrupa ülkelerine yardım eden, Libya'ya saldırı için NATO'nun İzmir'de karargah kurmasına izin veren Tayyip Bey değil miydi?

Amerika'nın Büyük Ortadoğu Projesi'nin Eşbaşkanı olduğunu en az 30 kere kameralar karşısında iftiharla açıklayan Tayyip Bey değil miydi?

Avrupa Birliği Anayasası'nı Türk düşmanı Papa'nın heykeli altında imzalayan ben miydim?

Geçmişte gençlerin Amerikan 6. Filosu'na karşı mücadelesine saldıranlar, saldırı emrini verenler sonradan AKP kurucu çekirdek kadrolarını oluşturanlar değil miydi?

Tayyip Bey şimdi de kan dökmeleri, Suriye'nin petrolüne el koymaları için ABD ve Avrupa'ya çağrı yapmıyor mu?

Demek ki millet bunların hiç birisini bilmiyor, Tayyip Bey'i Amerika ve Avrupa Birliği ile çarpışan bir İslam savaşçısı zannediyor, öyle mi?

Bir halk ancak bu kadar aptal yerine konulabilir.

***********

Bu da halkı salak yerine koyan yandaş basın:



***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder