4 Ağustos 2013 Pazar

Hainler korkak olur. Devrileceksiniz.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, evinde süren yaklaşık 10 saat aramaların ardından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Cengiz’in, elleri kelepçeli evinden çıkartılışı sırasında Cengiz’e destek olmak için toplanan yaklaşık 100 kişilik TGB’li grup ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.
Polis aracına götürülen Cengiz, “Ey Tayyip Erdoğan senin zorbalığın bize sökmez. Gençlikle uğraşan ayak altında kalır. Arkadaşlar merak etmeyin; vatanseverlerin, devrimcilerin iktidarı yakındır” diye bağırdı. Cengiz polis aracına bindirildiğinde grup, polis aracını yumruklayarak ve tekmeleyerek tepki gösterdi.

Çağdaş Cengiz, TGB Genel Başkanı

İşçi Partisi, Aydınlık Gazetesi, Ulusal Kanal ve Türkiye Gençlık Birliği'nin 14 yöneticisi sabahın köründe evlerine baskın ve arama uygulamasından sonra gözaltına alındılar.
Gözaltılarla halkı sindirmeye, 5 Ağustos eylemini lidersiz bırakmaya çalışıyorlar.
Bilmiyorlar ki, bu kanunsuzluklar halkı sindirmek yerine daha da kızdırmıştır. Silivri'ye gitmeyi düşünmeyenler bile şimdi gitmeye karar veriyor.
Eylem de lidersiz kalmaz. Onbinlerce Mustafa Kemal, tutuklananların yerini almak için hazır bekliyor.

Arama kararında "Mahkeme heyetini baskı altına alma, adil yargılamayı etkileme, mevcut hükümeti devirme, kişi ve gurupları eylemlere yönlendirmek için tahrik etme" gibi ipe sapa gelmez nedenler yazılı.

Korkuyorlar. Korkularından neredeyse akıllarını kaçıracaklar. "Mahkeme salonuna sanık yakınlarını bile almama", "Cezaevi yakınına gitmeyi kanunsuzluk gibi gösterme", "Seyahat hürriyetini tanımama", "İpe sapa gelmez nedenlerle gözaltı" gibi panik işareti veren uygulamaların başka açıklaması olamaz.

"Mahkeme heyetini baskı altına alma" suçlaması bile başlı başına korkunun dağları sardığını gösteriyor. Halkımız, bu Türk Milleti düşmanı, Türk Ordusu düşmanı amerikano-gladyo mahkemesini tanımıyor ki baskı altına almaya çalışsın. Bu mahkemenin kararlarını da tanımıyoruz. Onun için, mahkemeye baskı yapmak gibi bir derdimiz yok. Milliyetçiliği ayaklar altına aldıklarını haykıranların kurduğu mahkemelerin kararlarını da biz ayaklar altına alıp çiğneriz.

Doğu Perinçek, Aydınlık'taki yazısında "hainler korkak olur" dedi:

Devleti, milleti ve vatanı satıyorsunuz!

Vicdanınız boş, İsviçre bankalarındaki gizli kasalarınız dolu.
Hıyanetiniz kasalarda saklı!

Amerikan Konsolosluğu'na gittiniz. Türkiye'yi bölme planlarında görev aldınız. Hıyanet görüntüleriniz kayıtlı!

Amerikan Dış Bakanıyla 2 sayfa 9 maddelik gizli hizmet sözleşmesi yaptınız. Amerikan projelerine belgeyle bağlandınız. Vesikalı vatan haini oldunuz!

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kendi vatanında operasyon için Oval Ofislerde düğmenize basıldı. Düğmeli hainsiniz!

Haçlının Cumhuriyet'i yıkma tertiplerinde oyuncu oldunuz.
Özel görevlendirilmiş mahkemeler kurdunuz.
Savcılar ve yargıçlar buldunuz.
Saldırdınız Mustafa Kemal Devrimi'nin kalelerine, kurumlarına, partilerine, aydınlarına ve gençliğine.

Cumhuriyet haini oldunuz.
Ve bütün hainler gibi korkaksınız. El hainün haifün. Hainler korkak olur.
Korkunuz sizi kurtaramayacak! Millet yakanıza yapıştı. Suçunuz büyük. Yıkılma günleriniz geldi. Hesap verme günleriniz geldi.
Cumhuriyetin adaletinden kaçamayacaksınız.

Aydınlık, 4 Ağustos 2013


***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder