2 Eylül 2013 Pazartesi

Blaze TV: Vaşington'dakileri durdurmalıyız

Amerika'da da gerçekleri gören, Amerikalıları uyaran vicdanlı insanlar var.
Sayın Tuncay Erciyes'in gönderdiği 3 dakika 43 saniyelik TV yayınını veriyorum:

Tarih: 17 Haziran 2013

Glenn Beck

The Blaze TV sunucusu Glenn Beck, öldürdüğü Suriye askerinin göğsünü yarıp çıkardığı ciğerini ve kalbini dişleyen şeriatçı teröristin bu eyleminin video kaydını gösteriyor.

THIS Is Who We Are Helping In Syria!
İşte Suriye'de yardım ettiklerimiz bunlar!

"Cumhuriyetçiler, Demokratlar... Hükümetiniz sizi tekrar Ortadoğu bataklığına sokmak istiyor. Amerikalıları yüzde onbeşi bunun iyi bir fikir olduğunu düşünüyor, yüzde onbiri ise Suriyeli isyancılara silah göndermemiz gerektiğini düşünüyor. Fakat hiçbir bilgileri yok. Eğer bu videoyu arkadaşlarınıza gösterirseniz, bu oranlar çok daha aşağı düşecektir."

Daha sonra, Putin'in basın toplantısından bir bölümü gösteriyor. Putin şöyle diyor: "Siz de gördünüz, öldürdüğü düşmanının organlarını yiyor. Bunları mı destekleyeceksiniz, bunlara mı silah göndereceksiniz."

Glenn Beck, Amerikalılara sesleniyor:

"Demokratlar, Cumhuriyetçiler, ilerici insanlar. Yalvarıyorum. "Kalp ve ciğer yiyenlere silah mı vereceksiniz?" diye soruyor Putin. Vaşington'dakileri durdurmalıyız. Ortadoğu'daki savaşlara katılmayı durdurmalıyız. İstiyorlarsa bırakın birbirlerini öldürsünler, biz (bu durumun devamına) yardımcı olmamalıyız. Lütfen..."

**********

3 dakika 43 saniyelik TV yayını kaydı için tıklayınız:
veya

**********

Askerin göğsünü yarıp kalbini ve ciğerini söküp çıkarıyor, gösteriyor:
ve yiyor. Dişleme olayı fotoğrafta sansürlü:

Published on Jun 24, 2013
From the June 17, 2013 edition of "Glenn Beck" on TheBlaze TV: WARNING- This video contains DISTURBING images. The Obama administration, along with PROGRESSIVE Republicans AND Democrats are OK providing assistance to the Syrian 'rebels'...the same 'rebels' who have pledged allegiance to Al Qaeda and who cut the heart and liver out of their enemies and eat it.WE MUST NOT GET INVOLVED IN THIS WAR!

Obama yönetimi, ilerici Cumhuriyetçiler ve Demokratlar Suriye "isyancılar"a yardım göndermekte anlaşıyorlar... Ancak bu "isyancılar", El-Kaide ile birlikteler ve düşmanlarının kalp ve ciğerini söküp yiyorlar. BU SAVAŞA KARIŞMAMALIYIZ!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder