8 Eylül 2013 Pazar

Kılıçdaroğlu'nun Fettoş ile dansı - 2

Bay Kemal, Fettoş ile dansını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül açıklaması ile bir adım ileriye taşıdı.

Sarıgül'ün CHP listesinden İstanbul Büyükşehir Belediye başkan Adayı yapılması konusu parti içinde tartışmalara neden oldu. Kendilerine "Örgütün sesi" adını veren Sarıgül karşıtları CHP yönetimine şu mesajı gönderdi:
"11 yıldır AKP aleyhine tek bir laf etmemiş, Şişli'de arazi yağmalarının ve rant elde etmeye dönük imar uygulamalarının mimarı Fethullah'ın gülü Sarıgül'ü istemiyoruz"

Bay Kemal, VATAN'a verdiği demeçte görüşünü şöyle açıkladı:
"Gel kardeşim, onur duyarız. Sarıgül 2 bin kişi ile geleceğini söyledi. Ben de dedim ki: 5 bin, 10 bin kişi ile gel."


Mustafa Sarıgül

*********

"Alman solunun asi çocuğu" olarak bilinen gazeteci - yazar Jürgen Elsaesser (Yürgen Elzesser) Ulusal Kanal Eski Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan ile bir söyleşi yaptı (Frankfurt, 4 Eylül 2013):

Elsaesser - Türkkan

"Erdoğan'ı eleştirmenin iki tarafı var. Demokratlar ve vatanseverler Erdoğan'ı Türk devletini ve demokrasiyi yok ettiği için eleştiriyorlar. Emperyalizmin eleştirisi ise kendilerine yeterince köle olmadığı için. AB'nin hedefi Erdoğan'ın yerine Gül'ü getirmek. Çünkü Gül, AB açısından daha kolay kontrol edilebilir biri. Arka planda Fethullah da var. AB'nin hedefi Erdoğan'ın yerine Gül'ü getirmek. Çünkü Gül, AB açısından daha kolay kontrol edilebilir biri. Arka planda Fethullah da var. Şu anda ABD'nin ve AB'nin hedefi Fethullah Gülen'in yardımı ile Erdoğan'ı indirmek."

"Ergenekon davası, Türk demokrasisine, Atatürk'ün mirasına karşı yapılan en büyük darbedir. Amaç, Türkiye'de gelişen halk hareketine anlamlı bir yön verebilecek muhalif akımlara ağır bir darbe vurmaktır. NATO devletlerinin ve Erdoğan'ın ortak hedefi bu."


*********

Fethullah Gülen'in internet sitesi herkul.org, Tayyip Bey'in Cemaat hedefli bir operasyon yapabileceğini duyurdu. Tayyipçilerin "ajanlar" vasıtasıyla komplo hazırlayabileceğini yazdı, Cemaat mensuplarını uyardı. Cemaat içinden kiralanabilecek ajanlar ve Cemaate ait öğrenci evleri kullanılarak komplo devreye sokulabilirdi. Arama yapmak için Cemaat evlerine giden polisler oraya bir yere uyuşturucu, silah gibi şeyler koyabilir ve Cemaat terör ile, uyuşturucu kaçakçılığı ile suçlanabilirdi. Tasfiye edilen Cemaatçi polislerin yerine gelen Tayyipçi polisler bu işi pekala kıvırabilirdi.

Fettoş'un internet sitesinde yayımladığı uyarısı aynen şöyle:
"İki tane ajan kiralarsınız. Mesela dersiniz ki: "Biz uyuşturucuyu bu hareket mensuplarından alıyoruz. Size nisbeti söz konusu olan evlere baskınlar yaparlar, giderken de götürüp bir torbayla bir yere bir şey koyarlar... Silah da koyarlar. Telaffuz edildiği gibi "terörist" diyebiliriz bunlara. Bu defa da "uyuşturucu kaçakçılığı, teröre hazırlık filan diyebiliriz"."

Fettoşçu savcı ve polislerin yurtsever aydın ve askerlere uyguladığı "ev aramaya gidince sahte delil yerleştirme" metodunu demek ki şimdi de Tayyipçiler Fettoşçulara karşı uygulayacak. Korku bu.Men dakka dukka. Sen yaparsan sana da yaparlar. Gölcük'te Teğmenlerin konutuna uyuşturucu paketi koyduran sen değil miydin? Gazi Üsteğmen Serdar Öztürk'ün yazıhanesine, İşçi Partisi binalarına CD yerleştirten sen değil miydin? Tayyip Bey bu metodu senden güzelce öğrendi, şimdi sana karşı kullanacak diye korkuyorsun. Kork bakalım.


                                                     Aydınlık, 14 Ağustos 2013



Fettoş'un onursal başkanlığını yaptığı "Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı, ayrıntılı bir açıklama yaptı. 13 Ağustos 2013.
Bu açıklamada, Gezi eylemlerinden F Tipi (Fettoşçu) yapılanmaya, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağrılmasından Tayyip Bey'in evine yerleştirilen böceklere kadar Tayyip-Fettoş mücadelesi iel ilgili her konuya değinildi. AKP "Derin Devlet" ve "Postmodern Darbeci" olarak suçlandı. Sözkonusu açıklama aslında 11 maddelik bir bildiri niteliğinde idi.

Tayyip Bey, Cemaati "Devlete sızmak, paralel devlet kurmak, vesayet kurmak, devleti ele geçirmeye çalışmak"la suçlamıştı.
11 maddelik Fettoş bildirisi, bu suçlamaya şöyle yanıt veriyor:

"Hangi görüşten ve yaşam tarzından olursa olsun vatandaşların cari kanunlar çerçevesinde kendi devletinde görev almasının "devleti ele geçirme", "devlete sızma", "vesayet kurma" veya "paralel iktidar oluşturma" şeklinde sunulmasının iyi niyetle açıklanması mümkün değildir. Ve üstelik, benzer ifadeler, Eski Türkiye'ye ait bir bakışı hatırlatmaktadır.

"Yukardaki iddiaları gündeme getiren ve yazan kişilerin Hizmet Hareketi'ne (Yani Fethullah Cemaatine) karşı "Bir Savcı 3 polisle Hizmeti terör örgütü ve çete kapsamına sokarız, bitiririz" gibi karanlık niyetleri ifade ediyor olmaları, buna ilave olarak, dershanelerin kapatılması düşüncesini "Cemaate had bildirme" olarak gündeme getirmeleri, ve Hizmete gönül verdiğini düşündükleri kişilerin bürokrasiden tasfiye edildiğini ifade etmeleri, ne acıdır ki, derin devlet refleksi ve post modern darbe dönemi planlarını hatırlatmaktadır."

Fethullahçı Savcı ve 3 polisle, yurtsever aydınları, askerleri terör örgütü kapsamına sokup esir kampına atmışlardı. Şimdi de Tayyipçi savcı ve 3 polis aynı işlemi Fethullahçı çeteye karşı yapacak, yapabilir. Fettoş ciddi olarak korkmakta ve Tayyip Bey'i bir an önce indirmek istemektedir.

11 maddelik feryadın tamamı için bakınız:

*********

-- Fethullah ve Tayyip Bey bu şekilde birbirine düşmüş iken,
-- Abdullah Gül Tayyip Bey'in koltuğuna göz dikmiş iken
-- Abdullah Gül - Tayyip Erdoğan - Fethullah Gülen iktidarı bu şekilde çatırdamaya başlamışken,
ABD ve AB emperyalistleri AKP'nin bu çatırdama sonucunda tepetaklak yuvarlanıp yerine bir Milli Hükümet kurulmasını önlemek amacıyla "Tayyip Bey'i feda edip AKP iktidarını CHP desteğiyle devam ettirme" planını yürürlüğe koymuştur. 

Tüm dünyanın bildiği, Jürgen Elsaesser'in de açıkça ifade ettiği gibi, bu plan ABD yapımıdır. AB, her zaman olduğu gibi, ABD planının hınk deyicisi rolündedir.

Bu planın engellenmesi, CHP içindeki Atatürkçülerin seslerini yükseltmeleri ile mümkün olabilir.
CHP üyesi ve CHP'ye oy veren Atatürkçü arkadaş. Bu gerici planı çevrene anlat, karşı çıkılmasını sağla. İlçe örgütüne, il örgütüne, genel merkeze elinden gelen her türlü şekilde bireysel olarak ve toplu halde baskı yap.

*********
arşiv:
Kılıçdaroğlu'nun Fettoş ile dansı - 1         6 Eylül 2013
*********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder