8 Mart 2014 Cumartesi

Dün Perinçek ne dediyse bugün Tayyip aynısını söylüyor

Ergenekon ve Balyoz tertiplerini düzenleyen ekibin önde gelenlerinden, Fethullahçı çetenin önemli isimlerinden Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer, Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'ya konuştu.



Ali Fuat Yılmazer:

”Fatih Bey bakın bugün hükümetin Emniyet ile ilgili ürettiği hiçbir argüman yeni değil. Bu argümanların tümü daha önce aynı kelimelerle gündeme getirildi. Kim tarafından biliyor musunuz? Aydınlık Grubu tarafından.

Dün Doğu Perinçek ve arkadaşları yani Aydınlıkçılar ne demişse, bugün hükümet aynı kelimelerle aynı şeyi söylüyor.

Ergenekon davası sanıklarından ve mahkumiyeti Yargıtay aşamasında olan Serdar Öztürk ne demişse, hükümet bugün aynısını söylüyor.”

Fatih Altaylı:

“Peki, Aydınlıkçıların veya diğer Ergenekon sanıklarının haklı olma ihtimali olamaz mı"

Ali Fuat Yılmazer:

"Elbette olabilir. Ama tüm bu iddialar bu hükümet döneminde bu hükümetin iki bakanı tarafından aynı ayrı soruşturuldu ve biz aklandık"


**********
Demek ki neymiş?

Aydınlıkçıların, Ergenekon sanıklarının Fethullahçı örgütlenme hakkındaki suçlamaları AKP Hükümetinin iki Bakanı tarafından soruşturulmuş, Fethullahçılar aklanmış. Yani Tayyip Bey Fethullahçıları korumuş. “Perinçek’in iddiaları doğru değil” demiş.

17 Aralık sonrasında Tayyip Bey, evvelce “Doğru değil” dediği Perinçek’in iddialarını aynı kelimelerle tekrar etmeye başlıyor. “Meğer bunlar ne paralelmiş, ne çeteymiş de biz bilmiyormuşuz” diyor.

Tayyip Bey gururunu bastırıp “Meğer Perinçek doğru söylüyormuş, o zaman inanmamıştık, hata etmişiz” diyebilir mi? Başta Perinçek olmak üzere Fethullahçı çete tarafından zindanlara atılmış olan tüm yurtseverlerden özür dileyebilir mi?

**********




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder