7 Mart 2014 Cuma

Silivri’ye yurtseverleri almaya gidiyoruz

Silivri'den canlı yayın:

http://ulusalkanal.net/

Halkımız yurdun her yerinden Silivri'ye akmaya devam ediyor.
Ulusal Kanal Silivri'den kesintisiz canlı yayın yapıyor.
7 Mart Cuma saat 21:30


İşçi Partisi talimatı: Seferberlik ilan edilmiştir. 
Yurt çapında herkes hemen Silivri'ye !



İşçi Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı Ümit Zileli, ABD’nin füze taşıyan Truxtun adlı gemisinin Karadeniz’e açılmasını protesto mitinginde Dolmabahçe’de yaptığı konuşmada tüm halkımızı yurtseverleri teslim almak için Silivri’ye çağırdı:

“Yoldaşlarım, ABD, Büyük Ortadoğu Projesi ile bölgeyi talan etti. Şimdi de Boğazlardan geçerek Karadeniz’e çıkıyor. Geldikleri gibi gidecekler, bunların işbirlikçileri de yargılanacak. Bugün tüm halkımızı yurtsever tutsaklarımızı o zindanlardan kurtarmak için Silivri’ye çağırıyorum.”



Anayasa Mahkemesi, Fethullahçı Kumpas Mahkemesinin Org. Başbuğ hakkında hak ihlali yaptığına karar verdi. Başbuğ’un hak ihlali başvurusunun masraflarını mahkeme başbuğ’a ödeyecek.
İşte o karar:



Bu karar üzerine, İlker Başbuğ’un yanısıra, İşçiPartisi, Aydınlık ve Ulusal Kanal  yöneticileri Doğu Perinçek, Mehmet Bedri Gültekin, Erkan Önsel, Hikmet Çiçek, Turhan Özlü ve Deniz Yıldırım da 13. Ağır Ceza Mahkemesine tahliye başvurusu yaptılar.




Org. Başbuğ bugün tahliye oldu. Aynı durumda olan diğer yurtseverleri zindandan almak için halkımız Silivri’ye doğru yola çıktı.


 ***************************

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder