14 Temmuz 2014 Pazartesi

Türkmenlerin kanı Tayyip'in ellerinde

Tayyip Bey, birçok ülkeden gelen IŞİD militanlarını Türkiye'de eğitti, Suriye'ye soktu. MİT TIR'ları ile roket ve uçaksavar, tanksavar gibi ağır silahlar dahil çeşitli silah, cephane, gıda, her türlü yardımı gönderdi. Kimyasal silah yapımında kullanılacak malzeme bile gönderildi.

Yetmedi, Tunus başta olmak üzere çeşitli ülkelerden genç kızları "Cihat nikahı yapacaksınız, Cennet'e gideceksiniz" diye kandırıp bu vahşilere gönderdiler.

IŞİD de Irak'ın petrol bölgelerine saldırdı, Musul, Telafer ve diğer Türkmen şehirlerine girdi, onbinlerce Türkmen katliamdan kurtulmak için yollara düştü. Türkmenler katlediliyor, dağda bayırda korunmaya çalışan çocuklarla ihtiyarlardan her gün ölenler oluyor.

Türkmenler Tayyip'ten yardım istiyorlar. Silah yerine battaniye ve bisküvi gidiyor. Tayyip Türkmenlere "Barzani ile birlikte davranın" diyor. Barzani IŞİD'den kaçan Türkmenleri kendi bölgesindeki şehirlere almadığı gibi, fırsattan istifade Türkmen şehri Kerkük'e giriyor.

Bütün bu ihanetlerden daha büyük bir ihanet sahneye konuldu.
Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan emekli bazı askerler, Tayyip'in bilgisi dahilinde,IŞİD için savaşıyor.
Tayyip, emekli Türk askerini Türkmenlerin üzerine sürüyor. Türkmenlerin kanı emekli Türk askerinin eline bulaştırılıyor.

Tayyip'in elleri kan içinde. Madımak şehitlerinin, Haziran şehitlerinin, Soma madencilerinin, Suriyelilerin, Iraklıların, Gazzelilerin, Türkmenlerin kanları Tayyip'in ellerinde.

Aydınlık, 7 Temmuz 2014

Emekli askerler, yüksek maaşlar karşılığında ve MİT kontrolünde IŞİD saflarında çarpışmak üzere Irak'a gönderildi.
IŞİD saflarında çatıştiklarını, Musul'dan gelen görüntüler ele verdi. Bu kişiler, devre arkadaşları tarafından görüntülerden teşhis edildi.
Emekli, bir asker şu bilgiyi verdi: "Maske takanların çoğu bunlardan. Bazıları sıcaktan maskelerini çıkarınca açık verdiler."
Arkadaşları, telefonla bu bilgiyi doğruladı.

Askeri kaynaklar, Genelkurmay'ın olaydan haberdar olduğunu, birçok üst düzey komutanın bu işe sıcak bakmadığını belirtti.
Konya'daki emekli bir Binbaşının şirketinden IŞİD'e lojistik destek sağlanıyor. Silah yedek parçası, hafif silah mühimmatı ve askeri giysi gibi ihtiyaçlar bu şirketten sağlanıyor.

Emekli asker Aydınlık'a anlattı:
"Bu iş organize bir şekilde Libya operasyonu ile ortaya çıktı. hatta o kadar aleni hale geldi ki, televizyonlara demeç verenler bile oldu. Bu ekibi MİT organize ediyor. Suriye'de Keseb'in muhaliflerin eline geçtiği saldırıda da bunlar görev aldı.

***********

İnsani yardımlar IŞİD'e gidiyor. 1,5 dakikalık video kaydı:



***********

İrtica nedeniyle ordudan atılan askerlerin kurduğu SADAT şirketi, ilginç bir ilan verdi.
SADAT internet sitesinde, "Rus tankı ve Hummer jeep tamiri için Arapça bilen teknisyen arandığı" duyuruldu. Duyuruda, teknisyenlerin dost ve müttefik ülkelerdeki onarım çalışmalarında görev yapacağı belirtiliyor.

Rus tankları ve Hummer jeepler Suriye ve Irak orduları tarafından kullanılıyor. Teröristlerin ele geçirdiği bu araçların tamiri için eleman aranıyor.

SADAT Yönetim Kurulu Başkanı E. Tuğg. Adnan Tanrıverdi, terörist ÖSO'yu (Özgür Suriye Ordusu) eğitebileceğini açıklamıştı. Eğitiyorlar da.

SADAT danışmanı E. Tank Bnb. Mustafa Bozgeyik, Mart 2014'te Halep'teki çatışmalarda ölmüştü.

Ulusal Kanal, daha önce, SADAT'ın gayrı nizami harp eğitimi verecek persone aradığını duyurmuştu.
Bakınız:

1,5 dakikalık video kaydı:


***********

arşiv:

İşçi Partisi SADAT'ı bastı:
Hesap sormaya geldik, Gladyo merkezini dağıtmaya geldik, yargılanacaksınız.
4 Eylül 2012

Aydınlık'ın ortaya çıkardığı, Suriye'deki çetelere silah eğitimi veren İstanbul'daki Gladyo merkezi SADAT'ın, Poyrazköy tertibinde de rol aldığı ortaya çıktı.

Aydınlık, 5 Eylül 2012

Soldan sağa: 
Bindallı Sanat Evi Yönetmeni Zafer Bilgin, İP İl Başkanı Osman Kuruca, SADAT Yöneticisi Fethi Kıran
Arkada oturanlar: İP İstanbul yöneticileri

İşçi Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Bilge Kuruca başkanlığındaki İP heyeti, SADAT'a baskın verdi:

Kuruca - Biz ziyaretçi değiliz. Biz hesap sormaya geldik. Gladyo merkezini dağıtmaya geldik. Çağırdınız, görüşmek istiyorum.
Kıran - Başkan röportaj vermeye devam ediyor.
Kuruca- O zaman niye çağırdınız? Gladyonun yasal örgütlenmesine burada müsaade etmeyeceğiz. Korktuğunuz için Yönetim Kurulu Başkanınız görüşmüyor. Cumhuriyet Savcılarına suç duyurusunda bulunacağız. Çağırdınız, görüşmek istiyorum.
Kıran - Bekleyin.
Kuruca - İşçi Partisi sizin kapınızda beklemez. Beklemeye gelmedik, hesap sormaya geldik. Burada yasadışı faatliyetler yürütüyorsunuz, yargılanacaksınız.
Aydınlık 3 Eylül 2012

Aydınlık 4 Eylül 2012


Aydınlık 1 Eylül 2012
 ***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder