29 Ekim 2014 Çarşamba

Habur rezaletinin kat kat fazlası gerçekleşti

Aydınlık, 27 Ekim 2014
İsmet Özçelik'in haberi

Ayn el-Arab'a (Kobani) gönderilecek 150 kişilik Peşmerge ekibinin ABD ve Almanya tarafından özel eğitimden geçirilip ABD ve Alman vatandaşlığı verilmiş kişiler olduğu belirlendi.

Geçtiğimiz günlerde Kuzey Irak'taki Duhok kentinde ABD gözetiminde PKK'nın Suriye kolu PYD ve Suriye'deki Barzanici partiler arasında yapılan toplantıda siyasal birlik ve güç paylaşımını içeren bir anlaşmaya varıldı. Bunun üzerine ABD, ağır silahlarıyla birlikte Peşmergelerin Türkiye topraklarından geçmesi için AKP'ye baskı yaptı.  TSK'nın itirazına rağmen AKP Hükümeti bunu kabul etti.

Görüntüyü kurtarmak için Tayyip Bey "Peşmergeye Türkiye üzerinden koridor açmayı Obama'ya ben önerdim" dediyse de, gerçek bu değil. ABD eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, Tayyip Bey'in bu iddiasını yalanladı. Doyçe Velle'ye (Almanya'nın Sesi) konuşan Jeffrey, "Obama Erdoğan'ı aradı, sonuç Türkiye'nin fikir değiştirmesi oldu" dedi.

TSK, rahatsızlığını "Bu süreç bizim dışımızda" açıklamalarıyla gösterdi.


Peşmergenin Türkiye üzerinden geçiş yolu (kırmızı çizgi)

PKK ortalığı savaş alanına çeviriyor, okulları yakıyor, Atatürk heykellerini yıkıyor, insanlarımızı öldürüyor, korucuları kaçırıp direklere bağlayarak şehit ediyor, silahsız askerlerimizi kahpece arkadan vurarak şehit ediyor, trafolara, inşaatlara saldırıyor, makineleri yakıyor, patlayıcı dolu kamyon kaçırıyor.

PKK yandaşları üniversitelerde Atatürkçü öğrencilere, TGB üyelerine bıçaklarla taşlarla saldırıyor, 29 Ekim kutlamaları için TGB'nin açtığı masaları hedef alıyor.

Buna karşılık AKP Hükümeti ne yapıyor? Ordumuza,halkımıza savaş açmış olan PKK'ya yardım etmesi için Kobani'ye ağır silahlarla donanmış teröristleri Türkiye üzerinden geçirip gönderiyor.


Kuzey Irak'tan Türkiye'ye giren ABD bayraklı Peşmergeler 29 Ekim 2014

Bugün Kuzey Irak'tan Türkiye'ye giren Peşmergenin üzerinde Amerikan bayrağı olması, Aydınlık'ın 27 Ekim günlü "Kobani'ye CIA Peşmergesi" haberini doğruluyor.

Bunların bir kısmı da IŞİD militanları gibi maskeli. BDP İl Başkanı, ağır silah taşıyan Peşmerge aracının üzerinde geçiyor,  PKK bayrakları ve Kürdistan bayrakları sallayan göstericileri selamlıyor. AKP Hükümeti eliyle ikinci Habur olayı gerçekleşiyor.

Hayır, ikinci Habur değil bu, Habur rezaletinin kat kat fazlası gerçekleşiyor.

Büyük rezaletin 1 dakikalık görüntü kaydı:


***********

arşiv:

Amerika'nın gönderdiği silahlar PKK'nın emrinde  24 Ekim 2014

PYD (PKK) ve Delta Force (ABD) birlikte savaşıyor  21 Ekim 2014
Tayyip Bey yine çark etti: PKK'ya silah yardımı başladı 21 Ekim 2014


***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder