9 Kasım 2014 Pazar

Fethullahçıların Amerika'ya biat yemini

Aydınlık gazetesi, Fethullah Örgütü'ne ait Savcılık Soruşturma Dosyasını yayımlamaya devam ediyor.
8 Kasım 2014, ikinci bölüm özeti:

Aydınlık, 8 Kasım 2014

Aydınlık, 8 Kasım 2014
Cemaat üyeler Çartır Skul (Charter School) denen okullarda yetişir
Amerika'da devlet tarafından finanse edilen Charter School denen okullar vardır. Türkiye'den Fethullah Gülen kanalıyla gelen öğrenciler burada yetiştirilir. Yetişmiş kadro haline gelen bu öğretmenler, görevlendirdikleri yerlerden bilgi akışı sağlar.

Gittikleri ülkelerde ABD elçiliklerine biat ederler
Cemaat kadroları gittikleri ülkelerde öncelikle Amerikan Büyükelçiliği'ni ziyaret ederek biat tabir edilen törenle görevine başlar.

Cemaat okullarında CIA görevlileri öğretmenlik yapar
Bu okullarda CIA görevlilerinin öğretmen olarak çalıştığını biliyorum.

Fethullah'a bağlılık yemini
1986 yılında bana bu yemin ettirilmiştir. Yüzüme karşı bu yemin okunduğunda Fethullah Gülen orada yoktu. Bana bu yeminin metnini, okuyan Nurettin Veren'dir. Bu yemin toplu halde yapılmaz. Bu yemin için çağırılmışsanız, belli bir mertebeye gelmişsiniz demektir. Nurettin Veren'in bir röportajında okuduğu metin doğrudur.

Yahudi ajanlar Gülen'i sorguladı
Fethullah Gülen'in CIA, MOSSAD ya da başka ülkelerin servisleri ile olan ilişkileri Ali Ünal'ın "Bir Portre Denemesi" adlı kitabında bulabilirsiniz. Çünkü bu kitap bizzat Fethullah Gülen tarafından yazdırılmıştır.
Amerika'da Ortadoğu ve Türkiye masasında Yahudi görevliler vardır. Fethullah Gülen, bu masalar tarafından bir çok kez sorgulandığını bana anlatmıştır.Amerika hangi ülkeyi terörist ilan edecekse Fethullah Gülen'i çağırarak deklare etmesini istiyordu.

7 Kasım 2014 günlü Aydınlık, 1. Bölüm özeti:

Aydınlık, 7 Kasım 2014

1 Numara örgüt şemasında
İşadamı Ahmet Sarıtaş, örgütün işleyişini çizdiği şemada anlattı. Buna göre, 1 Numara "Kainat İmamı Fethullah Gülen", 2 Numara ise "Türkiye İmamı Mustafa Özcan". Özel Sekreteri Muhammed Kaya. Yardımcıları: Naci Tosun, Ahmet Kara.

Öğretmenler ABD askeri
Sarıtaş, 2008 yılında Kuzey Irak'taki (Barzanistan'daki) Cemaate ait Işık Üniversitesi'ne yaptığı ziyarette Robert ve Edward isimli ABD Deniz Piyadelerinin eğitmenlik yaptığına şahit olduğunu ifade etti.

CHP dersaneler için kurye
Marmara Bölgesi İmamı İshak Şahin, "CHP kurye gibi dosyayı AYM'ye götürdü" diyerek, CHP'yi nasıl kullandıklarını anlattı:
"Konunun idari mahkemelerde 5-6 yıl sürünmesini önlemek için AYM'ye gitmesi gerekiyordu. AYM'ye ancak muhalefet partisi direkt gidebiliyor. Onun için CHP'yi kullandık. Yoksa CHP'nin teneke bir parti olduğunu biliyorduk. CHP'ye yakın olan, ama bizde olan Öz-De-Bir derneği vasıtası ile dosyayı CHP'ye verdik. CHP, kurye şirketi gibi dosyayı Anayasa mahkemesi'ne götürdü.

Dosyada adı geçen bazı isimler
Savcı Zekeriya Öz, Polis Şefleri Ramazan Akyürek, Yurt Atayün, Ömer Köse, işadamı Ali Açıl, gazeteci Ekrem Dumanlı ve Önder Aytaç.

*********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder