14 Kasım 2014 Cuma

Kılıçla gelene şimdi çuval. Yarın...



"Misafire bu yapılır mı?" diyorlar.
Misafir kılıçla gelmez. Çiçekle gelen misafiri biz çiçekle, gülle karşılarız.
Kılıçla gelene şimdi çuval.
Kılıçla gelen, yarın ne ile karşılaşacağını çok iyi hesaplamalıdır.
*********
Bölücü terör örgütünü desteklemeye devam ederlerse, veya başka terör örgütleriyle Türkiye'nin içinde kalkışmalara yönelirlerse, bunun hangi sonuçlara yol açacağını bilmelidirler. Bu, ciddi bir uyarıdır.
*********
Daha dün 1,5 milyon kardeşimizi Irak'ta ve Suriye'de o sizin "gariban" dediğiniz askerler katletti. Irzına geçti. O "gariban asker" dedikleriniz, PKK'yı eğitiyor. Çarşılarımızı, okullarımızı yakanları, Atatürk heykellerimizi tekmeleyenleri eğitiyor. 70'e yakın insanımızın ölümüne neden oldu, Mehmetçiğimizi kurşunladı. Neresi gariban bunun? Bu gariban söylemi ABD acentalarının en son sığındıkları söylemdir.

*********
Atatürk gençliğini eşkıyalıkla suçladılar. Hakaret ettiler. Biz eşkıyanın kim olduğunu Vietnam'dan, Irak'tan, Suriye'den, dünyanın 7 ikliminden tanıyoruz. O eşkıyanın başına çuval geçirilmiştir.
*********
Kuşkusuz bu eylem çuvala çuvalla cevaptır. Türk askerinin başına çuval geçirilemez. (4 Temmuz 2003'de Süleymaniye'de ABD askerleri Türk askerlerinin başına çuval geçirmişti)

Eylemin zamanlaması tam yerindedir. ABD, PKK'yı desteklediğini açıkça ilan ediyor. Ayn el-Arap'ta ABD uçakları PKK'yı koruyor. PKK'nın Türkiye içindeki eylemlerine destek veriyor. 
Hakkari'de Mehmetçiklerimizin ABD kışkırtmasıyla vurulmasına da bir cevaptır.

Amerikan kışkırtmasıyla çarşılarımızın, okullarımızın yakılmasına, ABD'nin Atatürk'ümüzün heykellerini tekmeletmesine bir cevap eylemidir.

Mescid-i Aksa'mıza, kutsal yerlerimize postallarıyla girenlere, o postallara da bir cevap verilmiştir.
*********
Türk Milleti olarak egemenliğe ve toprak bütünlüğüne saygı ve birbirinin iç işlerine karışmama temelinde bütün dünya devletleri ile dostluk istiyoruz.

ABD eğer Türkiye ile dostluk istiyorsa:
1
Bölücü terör örgütünü desteklemekten, silah vermekten, Delta Fors'ları, özel kuvvetleri ile eğitmekten vazgeçmelidir.
2
Cumhuriyetimizi yıkma sevdasından vazgeçmelidir. Yok efendim Kemalizmin modası geçmiş, Kemalizmi tarihe gömeceklermiş, bu sevdalardan vazgeçin.

O zaman Türkiye ile Amerika arasında olağan dostane ilişkiler olacaktır.

*********
Doğu Perinçek'in konuşmasının tamamı:
*********
Çağdaş Cengiz ve Hasan Atilla Uğur'un konuşmaları: 2 dakikalık görüntü kaydı:

Aydınlık, 14 Kasım 2014


*********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder