19 Mart 2015 Perşembe

MHP yöneticileri Mafya-Gladyo sisteminin memurları

MHP yöneticilerine Balyoz tertibinde yargılanan askerlerden sert tepki geldi.
İşte komutanların mesajlarındaki sert suçlamalar:

Yazıklar olsun - Nefretle kınıyorum - Bu mu milliyetçilik? - Karnından konuşan bir zavallı - Beyni sulanmış - Bu memleket ne çok Ahmet Altan yetiştirmiş - Onur erozyonu
 

Kurmay Albay Mustafa Önsel:
Tek kelime ile yazıklar olsun. Balyoz ve Ergenekon ile yapılmak istenen anlaşılmamışsa bu anlayışı nefretle kınıyorum. Bu mu milliyetçilik? Zaten gerçek milliyetçi olmadığından ülke bu hale düşmüştür. Bu arkadaşla yüz yüze gelsek de cevabımızı versek. Ama Engin Alan Paşa orada. Versin cevabını bekliyoruz.

Tümamiral Erdem Caner Bener:
Asrın iftirası Balyoz'da haksız olarak yargılanmalarına rağmen Celal Adan isimli karnından konuşan bir zavallı ile aynı karede duran meslektaşların neler düşündüğünü bilmek hakkımız. Celal Adan isimli karnından konuşan kerameti kendinden menkul zavallıyı iddiaları ile ilgili bildiklerini açıklamaya davet ediyorum. Beyni sulanmış insanların artık huzurevlerine kapatılmaları gerekiyor.

Kurmay Albay Mehmet Erkorkmaz:
Basın toplantısında Bahçeli Efendiye soruldu: Adan'ın "Ergenekon ve Balyoz darbe hevesidir" sözüne ne diyorsunuz? Bahçeli: "Evet, doğru söylemiş" dedi. Bu memleket amma çok Ahmet Altan yetiştirmiş. MHP'li arkadaşlar kusura bakmasın.

Tuğamiral Ali Sadi Ünsal:
Bunlar talimatı efendilerinden alır. Güçleri resim galerilerine yeter. Ne bayrak ne vatan umurlarındadır.

Deniz Kurmay Albay Faruk Doğan:
Görülen o ki, koltuk sevgisiyle yapılan politika onur erozyonu yaratıyor.

Tuğamiral Şafak Yürekli:
Ben Engin Alan Paşa'yı bu adamın ağzının payını vermeye davet ediyorum.

Rengin Gürdeniz (E. Tümamiral Cem Gürdeniz'in eşi):
Bu nedir şimdi? Bir avuç oy almak için böylesine bir yalanı onaylamak. Hem de Çanakkale şehitlerini anma gününde böyle bir demeç vermek. Sayın Engin Alan'ı önceki seçimlerde barajı geçmek için kullananlar şimdi bu yalana sığınarak yeni oyların peşine düşüyorlar. Engin Alan'ın derhal bu konuyla ilgili bir basın açıklaması yapması lazım.

***********

Vatan Partisi MKK Üyesi Ferit İlsever:
MHP yöneticileri Mafya-Gladyo sisteminin memurları. MHP'deki Atatürk Milliyetçilerini vatanseverliğin gerçek adresi Vatan Partisi'ne çağırıyorum.

***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder