14 Mart 2015 Cumartesi

Vatan Partisi Öncü Gençlik: Biz diktatöre diktatör deriz


2013 Haziran eylemleri sırasında Kayseri'de "Diktatör Tayyip" diye slogan atarak Başbakan'a hakaret ettiği iddiası ile yargılanan Vatan Partisi Öncü Gençlik Kayseri İl Başkanı Aykutalp Avşar 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.


Avşar tutuklanarak hapishaneye gönderildi. Avukatının "denetimli serbestlik"ten yararlanarak tahliye edilmesi talebini mahkeme reddetti. Karara Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde itiraz edilecek.

*********
Kayseri

Kayseri'deki yürüyüşte Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş şöyle konuştu:
"Tayyip'in hukuk bilmediğini 12 yılda öğrendik. Tayyip tarih de bilmiyor. Gençlikle uğraşanın tepetaklak olduğunu o da yaşayıp görecek"

*********

Öncü Gençlik ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri Avşar için birçok ilde AKP il binalarına yürüdü. Yürüyüşe katılanlar, "Diktatör Tayyip" sloganı attı.

İstanbul'daki yürüyüşte Vatan Partisi İl Başkanı Erkan Önsel şöyle konuştu:
"Aykutalp Avşar, diktatöre diktatör dediği için tutuklandı. AKP iktidarının saltanatı yıkılmaktadır. Her saltanatın sonu yıkılmaktır. Aykutalp aslanlar gibi yatar."

Ankara'daki yürüyüşte konuşan Öncü Gençlik İl Başkanı Berkan Özer:
"Aykutalp arkadaşımız, Bursa Nutku'ndan, Gençliğe Hitabe'den aldığı görevi yerine getirmiştir. Bu tutuklama, çöküşün bir göstergesidir."

İzmir


Denizli

Muğla

*********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder