17 Nisan 2015 Cuma

Avrupa'nın Türkiye'ye savaş ilanı

ABD ve Avrupa emperyalistleri "Türkler Ermeni soykırımı yaptı" demekle bir tarihsel değerlendirme yapmış olmuyorlar. Avrupa Parlamentosu Başkan Yardımcısı Antonio Tajani: "Biz şimdiki değil, 100 yıl önceki Türkiye'yi cezalandırıyoruz" demiş. Külliyen yalan.

Ermeni soykırımı yalanı, 100 sene önce, Osmanlı'yı parçalayıp Kürdistan ve Ermenistan kurmak için emperyalistlerce uydurulmuştu.

Kurtuluş Savaşı ile bu planı engelledik. Daha sonra Sovyetler'e karşı soğuk savaş döneminde Türkiye'yi parçalama planı uykuya yatırıldı.

Sovyetler'in dağılması ile ortamın uygun hale geldiğini düşünen emperyalistler, bu yalanı tekrar ısıtıp piyasaya sürdüler. Amaçları, ileride kışkırtacakları bir bölücü Kürt ayaklanması durumunda Türkiye'nin isyanı bastırmasını "Eyvah, Türkler eskiden Ermenilere yaptıkları gibi şimdi de Kürtlere soykırım uyguluyorlar" yaygarası ile önleyip gerekirse silahlı müdahalede bulunmak.

Böylece Güneydoğu Anadolu'yu kopartarak Barzanistan ve Rojava dedikleri Kuzey Suriye ile birleştirerek hayallerindeki Büyük Kürdistan'ı kurmak. Bu arada Ermenistan'a da bir kısım toprağımızı vermek.

Yani Ermeni soykırımı yaygaraları Osmanlı'yı cezalandırmak veya tarih tartışması yapmak amacı ile değil, Türkiye'yi bölme planlarında kullanacakları bir silah olarak ortaya sürülüyor.

"Avrupa Birliği'ne tam üye olacağız" yaygaraları koparıldığında devrimciler uyarmıştı: Türkiye bölünmek amacı ile Avrupa Birliği kapısına bağlandı. Amaçları Türkiye'yi üye yapmak değil, üye yapma vaadi ile adım adım bölünmeye götürmek.

"Avrupa Birlği üyeliği Atatürk'ün yoludur" diyen CHP, "AB üyeliği milli devlet politikamızdır" diyen MHP, Türk düşmanı Papa'nın heykeli önünde AB Katılım Protokolünü imzalayan Tayyip ve Gül Beyler milleti yanıltmanın, ülkeyi uçuruma sürüklemenin hesabını şimdi nasıl vereceklerdir?

Avrupa Birliği, şimdiye kadar sinsice sürdürmekte olduğu Türkiye düşmanlığını şimdi açıkça beyan ettiğine göre, Gümrük Birliği'nden çıkmamızı, AB aday üyeliğimizi iptal etmemizi programına yıllarca önce koymuş olan Vatan Partisi'nin haklı olduğunu teslim etme zamanı gelmiştir.

*********

*********
Türkiye'yi işgal tatbikatı yapan, Ergenekon tertibini yürürlüğe koyan ve soykırım kelimesi yerine aynı anlama gelen kelime ve açıklamalar yapan ABD de Türkiye'yi bölme hedefini açıkça ilan etmiştir.

Bakınız:
ABD'nin 28 Şubat'a cevabı: Milenyum Çelınc
5 Genelkurmay Başkanı niçin Ergenekon'la suçlanıyor?
Türk Ordusu'na Endonezya modeli
2002 darbesi

Bu yüzden de, ABD'nin diğer ülkelerin içişlerine karışma aleti olan NATO'dan çıkmayı programına yıllarca önce koymuş olan Vatan Partisi'nin bu konuda da haklı olduğunu teslim etme zamanı gelmiştir.

*********



Amerikancı, NATO'cu AKP, CHP ve MHP milleti yanıltmanın hesabını şimdi nasıl vereceklerdir?

Hesabı ödeme vakti geldi.

*********
arşiv:
Soykırım saldırısıyla mücadele ihalesi Vatan Partisi'nde kaldı
*********


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder