10 Nisan 2015 Cuma

CHP'den emperyalizme bağlılık açıklaması

CHP üyesi olmayan Selina Hanım'ın İstanbul 2. Bölge 1. sıradan aday yapılmasını Aydınlık gazetesi "Diyaspora'ya CHP hediyesi" olarak değerlendirmiş.

Diyaspora'ya verilen hediyenin amacı ABD'ye ve Avrupa Birliği'ne yani emperyalizme bağlılık açıklamasıdır.

Selina Hanım'ın açıklaması- 2 dakika süreli video kaydı:

Selina Hanım, "Aday olmam CHP'deki değişimin en önemli kanıtı" diyor.
Evet, artık CHP değişmiş, Y-CHP haline gelmiştir. Artık CHP diye bir parti yoktur. Atatürk'ün partisi olan CHP'nin adı bugün Vatan Partisi'dir.




Kılıçdaroğlu, Hürriyet gazetesine şu açıklamayı yaptı:

"Ermeni kökenli Selina Özuzun Doğan da var ki, Ermeni kimliğinden öte bilgisi, birikimi ve eğitimiyle TBMM'de bize büyük katkı sağlayacak. Uzmanlık komisyonlarında faydalanacağız. Ayrıca dünyaya da önemli bir mesaj."

Evet, "dünyaya" yani emperyalizme bir mesaj: Bağlılık mesajı. Belki anlaşılmamıştır diye üzerine basarak söylüyor.

Selina Hanım bilgisi ve birikimi ile katkı sağlayacakmış. Evet, çok bilgili, Atatürk'ün nasıl Dersim Soykırımı yaptığını, Türk Milletinin nasıl Ermeni Soykırımı yaptığını ayrıntılarıyla biliyor. Kocası ve kendisi bu konularda maşallah çok büyük birikim sahibiler. Bu bilgilerini kağıda döküp Türkiye'yi Lahey Mahkemesi'ne şikayet etmişler.

Haliyle Türk Ordusu'na düşmanlar. Hanımefendinin kocası Zirve ve Poyrazköy davalarının müdahil avukatı. Zirve davasının Ergenekon tertibi ile birleştirilip komutanların daha ağır cezalara çarptırılmaları için var gücü ile çalışmıştı. Dolayısıyla, komutanların ve yurtsever aydınların da nasıl darbe planladıklarını, nasıl cinayetler işlediklerini çok iyi biliyorlar. Hanımefendi ve kocası bu konularda da eşsiz bilgi birikimleri ile CHP'ye büyük katkı sağlayacaklar.

Kendisini Atatürkçü olarak tanımlayan arkadaşların hala daha CHP'li kalmakta ısrar etmelerinin nedenleri halk arasında merak konusu olmaya devam ediyor.

Ben kendi hesabıma "Yazıklar olsun" diyorum.

*********
arşiv:
"Soykırım yapmadık" dedi, CHP listesinden dışlandı
Tayfun İçli soykırım yalancısı Selina'ya karşı
Selina'nın kocası: Atatürk cellat
CHP, Türkiye'yi arkadan hançerledi
*********



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder