21 Nisan 2015 Salı

VATAN Partisi, Avrupa Birliği'ne NOTA verdi

Yunanistan'ın işgal ettiği 152 adamızdan biri olan Eşek Adası'nda Frontex, yani "Avrupa Birliği sınırlarını koruma" kapsamında Letonya askerlerinin ve AB'ye ait gemilerin bulunduğu tespit edildi.

Bunun anlamı, Avrupa Birliği'nin Yunanistan'ın işgalini onayladığı ve bu 152 adamızı Yunan toprağı, yani Avrupa Birliği toprağı olarak gördüğüdür.

Vatan Partisi Başkanlık Kurulu Üyesi Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı Korg. İsmail Hakkı Pekin başkanlığındaki bir heyet 2 Nisan 2015 günü Avrupa Birliği Delegasyonu'na giderek 1. Müsteşar Fantanori ile görüştü.

Heyet, 152 adamıza yapılan işgal konusunda AB'nin taraf olmaması gerektiğini belirten bir mektup verdi.
Mektupta:

- Aidiyeti anlaşmalarla devredilmemiş 152 ada, adacık ve kayalıktan biri olan Eşek Adası'nda Avrupa Birliği sınır koruması kapsamında Letonya askerlerinin bulunduğu,

- Bu adaların hem Lozan, hem de 1947 Paris Antlaşması ile Osmanlı'dan Türkiye'ye kaldığı,

-Dolayısıyla, Yunanlıların şu an yaptığı işlerin işgal olduğu,

 Bu problemde Avrupa Birliği'nin taraf olmaması gerektiği
       
belirtildi.

*********
Hükümetin, ana ve yavru muhalefet partilerinin yapmadığı, yapamadığı vatan savunması kapsamındaki bu görev de diğerleri gibi Vatan Partisi tarafından yerine getiriliyor..

*********
AB Müsteşarı kıvırdı, "AB taraf olmaz, bu sorunlar iki taraflı ilişkilerle çözülmeli, uluslararası mahkemelerde görülecek konulardır. Letonya askerleri o adanın Yunanistan tarafından işgal edilmiş bir ada olup olmadığını bilemezler. AB gemileri de burada insan kaçakçılığını önlemek için konuşlanmış. Konuyu Brüksel'e bildireceğim." diyerek topu taca attı.

Toprağımızı bilmeden (!) işgal ediyorlar, çık deyince de "Mahkemeye git" diyorlar. Vatanı korumakla görevli olan AKP Hükümeti işgali görmezden geliyor, cezası ağırlaştırılmış müebbet hapis olan suçu işliyor.

Vatan Partisi görevi üstlenmiştir. Soykırım saldırısı gibi, bu işgal de püskürtülecektir.

*********
Eşek Adası'ndaki işgal ve bu adaların Türkiye'ye ait olduğunu gösteren haritalar için bakınız:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder