6 Mayıs 2015 Çarşamba

2002 darbesi: Bakan Kemal Derviş kripto ile aranmıştı

Tayyip Erdoğan nasıl iktidara getirildi.
Ecevit Hükümeti'nde Bakanlık yapmış olan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Aydınlık gazetesine açıkladı:


Amerika'dan gönderilerek Ecevit Hükümeti'ne Bakan olarak iliştirilen Kemal Derviş, yıl 2002, günün birinde ortadan kayboldu. Günler geçti, ortada yok. Aldı mı hükümeti bir telaş. Büyükelçilere gizli mesaj (kripto) çekildi: "Kemal Derviş'i oralarda gördünüz mü?" diye.

14 gün sonra Derviş geldi. Meğer Amerika'ya gitmiş, kimselere haber vermeden... Döner dönmez "Türkiye erken seçime gitmeli" deyiverdi.

Derviş'in arkasından Devlet Bahçeli devreye girdi. MHP yönetimine bile haber vermeden "3 Kasım 2002'de seçim olmalı" deyiverdi.

Halbuki normal seçimlere daha bir buçuk sene vardı.

Amerika'da planlanan 2002 darbesi işte böyle gerçekleşti. Açılışı Derviş yaptı, Bahçeli son noktayı koydu.

CIA ve MOSSAD ajanları daha önce Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan'a gidip 3 konuda taahhüt istemişlerdi. Gül ve Tayyip bu talepleri kabul edince Amerika 2002 darbesinin düğmesine bastı. Ecevit Hükümeti devrilerek AKP Türkiye'nin başına oturtuldu.

Kılıçdaroğlu'nun "Ekonomi bakanı yapacağım" diye Amerika'lardan çağırıp dizinin dibne oturduğu Kemal Derviş, işte bu Derviş. Yani Ecevit hükümeti'ni yıkıp AKP'yi başımıza getiren 2002 darbesinin uygulayıcısı olan Derviş. Yeni CHP'ye oy verecek olan arkadaşlara insaniyet namına duyuruyorum.

Yaşar Okuyan'ın açıklamasının tamamı:

2002 darbesi arşivi:
5 Genelkurmay Başkanı niçin Ergenekonla suçlanıyor? 9 - 8 - 2012


*********

1 yorum:

  1. Doğru tarafta onursal yerini almak isteyen birinin illâ Sn.ERDOĞAN'a biât etmesi gerekmemektedir. Şu Marx-bilimsel gerçekliğin tam idrâki içinde İSMET İNÖNÜ'e biât etmesi de yeterlidir: Neo-Tanzimatçılık yolunu 1946 yılında İnönü açmıştır. Yola bilahare Menderes ve Ecevit'in döktükleri molozlar da KEMAL DERViŞ buldozeri ile kaldırılmıştır. Sn.Derviş Pembeköşk Sitesi'nde ikamet ederdi. Sn.ERDOĞAN'ın yürümekte olduğu nurlu-füruğlu yol İNÖNÜ yoludur.

    YanıtlaSil