27 Mayıs 2015 Çarşamba

Türkiye'nin partisi HDP




Yeni CHP tarafından beyinleri yıkanan Atatürkçülerimiz HDP'yi yani PKK'yi "Türkiye'nin Partisi" olarak pazarlamaya çalışıyor, sözde AKP'den kurtulmak adına HDP'ye yani PKK'ye oy vermemizi istiyorlar.


Halbuki gerek Öcalan, gerek Barzani, gerekse BDP, HDP vesaire yöneticileri defalarca açıkladılar: Dört parçalı Kürdistan, Demokratik Konfederalizm vesaire. Halen de söylemeye devam ediyorlar.

Barzani bölgesinden yayın yapan Rudaw televizyonu bakın hava durumunu nasıl veriyor:


Tunceli Dersim olmuş, Diyarbakır Amed, Sivas olmuş Sewaz, Malatya Meleti... "Dersimli Kemal" söylemi nereden icap etti anlayın.

Buyurun 4 parçalı Kürdistan söylemi: Türkiye, İran, Irak ve Suriye'den koparacakları toprak parçaları üzerinde 4 parçalı sözde Kürdistan kuracaklarmış.

HDP, yani PKK Türkiye'nin değil, bu 4 parçalı Kürdistan'ın partisi ey "sosyaldemokrasi" diye uyutulup adım adım Kemalizm'den koparılan Atatürkçüler... Önce "aslan sosyaldemokrat", sonra da PKK kuyrukçusu haline getirildiniz, uyanın...


Planın asıl adı "Büyük Ortadoğu Projesi". projenin belkemiği 4 parçalı Büyük Kürdistan. Planın sahibi ABD. Haritası da ABD ordu dergisinde yayımlandı. Doğu Perinçek bu haritayı açıkladı.

AKP, bu haritayı hayata geçirme sözü verdiği için Türkiye'nin başına oturtuldu. PKK ile el ele açılım yaparak adım adım planı uyguluyorlar. Yani AKP ile PKK (yani HDP) fiilen koalisyon halinde. Oslo görüşmeleri ortalığa saçılınca bu gerçek saklanamayacak şekilde ortaya çıktı.

HDP ile birlik olup AKP'yi devirme saçmalığı apaçık görülmüyor mu? HDP barajı aşarsa AKP'ye yardım eder, zaten "Dışardan destek veriririz" diye açıkladı. Bu kadar da mı körleştik?


CHP de bu açılımı dışardan destekliyor. Hatta "AKP iyi yapamıyor, ben daha iyi açılım yaparım" diyor. HDP ile koalisyon yapabiliriz, HDP barajı aşsın, ona oy verin diyor. YeniCHP boylu boyunca bu planın içinde.

İşte ABD ordu dergisinde yayımlanan harita:



İşte Cumhuriyet'in Yeni CHP'nin Yeni Cumhuriyet'i olmadan önce basmış olduğu o haritanın Türkçesi:
Resim yazısı ekle
Ey sosyaldemokrasi ile afyonlanmış Atatürkçü kardeşim. Bu HDP'li katillere mi oy vereceksin, bu katillerin Meclis'e girmesini savunan, bu katillerle koalisyon yapabileceğini açıklayan Y-CHP'ye mi oy vereceksin?

Karar senin. Ama sonra sakın Atatürkçülükten dem vurma bir daha. Unut gitsin.



*********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder