20 Ağustos 2015 Perşembe

Bırakın PKK'yı Tayyip'in kucağına

ABD'nin Büyük Kürdistan kurma projesi olan BOP'un Eşbaşkanlığını kabul ederek PKK ile birlikte Çözüm - Açılım adı altında Türkiye'yi bölme planını uygulamış olan Tayyip, günün birinde PKK'yı CHP'nin kucağına bırakıvermişti.

Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'in bile "İçeriğinden bilgimiz yok" dediği Açılım'ı Dersimli Kemal gönüllü olarak desteklemiş, PKK'nın yasal partisi HDP'nin barajı aşması için elinden geleni yapmıştı.

PKK asker ve polislerimizi şehit ederken, 3 Ağustos'ta PKK'nın Suriye kolu PYD'nin kurduğu sözde kantonu ziyaret eden CHP Gençlik Kolları, "Kanton Başbakanı Sayın Enver Müslim" diyerek PKK sözde devletçiğini tanıdıklarını utanmadan ilan ediyordu.

Dersimli Kemal, PKK'nın Suriye'de kurduğu sözde ordu olan YPG için "Terör örgütü değildir" diyordu.

Son olarak CHP Gurup Başkanvekili Engin Altay "Seçim hükümetinde HDP'ye yer verilmezse CHP de üye vermeyecek" diyerek PKK destekçiliğine tavan yaptırmıştı.

+++++++

Büyük olasılıkla, çok ileri gittiklerini anladılar. Çark ettiler. Haluk Koç, CHP'nin seçim hükümetinde yer almayacağını açıkladı.
Doğu Perinçek, "Sevinçle öğreniyoruz" diye yazdı. Bakınız:

+++++++

AKP Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Royters Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, HDP'li hükümeti şöyle savundu:
"HDP'li Milletvekilleri, milletin oyunu alarak parlamentoya gelmiş meşru temsilcilerdir. Böyle bir hükümette ulusal güvenlik endişemiz olmaz. Türkiye yine kararlılıkla terörle mücadelesine devam eder."


+++++++


Tayyip PKK'yı hükümete sokarsa, kendisini Yüce Divan'a götürecek suçu işlemiş olur. Şehitler üzerinden oy hesabı yapan, PKK'yı çökertme, silah bıraktırma nutukları atan Tayyip, PKK'yı hükümete yerleştirme tertibinin başındadır. PKK'ya İçişleri ve Milli Savunma Bakanlıkları'nı verin, ihanetiniz tam olsun.

Asker, PKK'lı Milli Savunma Bakanı'na brifing versin. Polis ve jandarma, PKK'lı İçişleri Bakanı'ndan emir alsın.

Milli Güvenlik Kurulu'nu ve Askeri Şura'yı PKK'lı Bakanlarla toplayın, şehit cenazelerine PKK'lı Bakanlarla birlikte katılın.

Hükümet toplantılarında Kandil'den kaçan PKK yöneticilerine telsizle bağlanın.

+++++++

MHP ve CHP'nin yer almadığı seçim hükümetini AKP ile PKK kurarsa, Tayyipleri sandığa gömmenin koşulları oluşur.

Tarihi bir fırsat ele geçirilmiştir. Bırakın PKK'yı Tayyip'in kucağına, millet ihanetin resmini bütün çıplaklığı ile görsün.  

Aydınlık, 20 Ağustos 2015

+++++++
arşiv:
+++++++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder