4 Ağustos 2015 Salı

Suriye'de CHP - PKK buluşması

CHP Gençlik Kolları'ndan bir heyet, PKK'nın Türkiye sınırındaki Suriye topraklarını işgal ederek kurduğu üç kantondan biri olan Kobani Kantonu'na gitti.

Kobani Kantonu denilen şey bir PKK devletçiği. Buradaki en büyük yerleşim yeri olan Ayn El-Arab kentine de Kobani diyorlar.

PKK'nın Suriye kolu olan PYD, sözde kantonu buradan yönetiyor. Kobani Özerk Yönetimi adını verdikleri sözde PKK devletçiğinin sözde Başbakanı Enver Müslim kantonu buradan idare ediyor.

PYD'nin Başkanı Salih Müslim de burada bulunuyor.


CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, PKK devletçiğinin sözde Başbakanı Enver Müslim ile yaklaşık 2 saat görüştü.

Yıldız, PYD'yi (yani PKK'yı) övdü. "PYD, Ayn El-Arab'da verilen mücadelenin simgesidir" dedi. Oraya çocuklara ve şehrin yeniden inşasına yardım için geçtiklerini söyledi. Oyuncak edebiyatı yaptı.

Yıldız, Enver Müslim'den "Kanton Başbakanı Sayın Enver Müslim" diye söz etti. Bu, PKK'nın kurduğu sözde devletçiği tanımak demektir. Bu, "Sayın Abdullah Öcalan" demektir. CHP'nin geldiği nokta işte bu.

Tıklayınız:

Enver Müslim de CHP ile iyi ilişkiler geliştirmek istediklerini söyledi.

++++++++++

CHP eski Milletvekili Şahin Mengü, Suriye'nin kuzeyinde bir Kürt oluşumunun hem Türkiye'nin, hem de CHP'nin kırmızı çizgilerine aykırı olduğunu söyledi. Ama dinleyen kim?

Amerikancı, NATO'cu, Avrupa Birlikçi, sosyal demokrat, Kürt açılımcısı, PKK ve HDP sevdalısı Y-CHP yönetimi, CHP üyesi Atatürkçüleri hızla Apokürtçü haline dönüştürmektedir.

Tıklayınız:
PKK ve CHP, Amerika'da buluşup YPG'ye (PKK'nın Suriye'de kurduğu sözde orduya) destek istediler.

Bakınız:
PKK talepleri CHP programı oldu


++++++++++

Dersimli Kemal: "YPG terör örgütü değil" buyurmuştu. 
Bu, "PKK terör örgütü değil" demektir.

Tıklayınız:
Kılıçdaroğlu: "YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum"


++++++++++

"ABD ile birlik olma, Türkiye ile savaşma" demek için Öcalan ile görüşme yapan Doğu Perinçek'e alçakça "Çiçek verdi" diye saldıranlar, CHP'nin PKK'ya verdiği bu açık destek karşısında üç maymunu oynadılar, oynamaya devam ediyorlar, ve devam edeceklerdir.
Türkiye, vicdansızlar cennetine dönüşmüştür.

++++++++++

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder