24 Ekim 2015 Cumartesi

Soykırım yalanı ABD'nin ülkemizi bölme silahıdır

"Ermeni Soykırımı" konusu bir tarih tartışması değil. İleride Türkiye aleyhinde kullanılmak üzere hazırlanmak üzere tasarlanmış bir silah.

Silahı tasarlayan ve süreci başlatan güç Amerikan emperyalizmi.

Doğu Perinçek'in mücadelesi sonucunda hazırlanması önlenen bu silah Türkiye'nin bölünme sürecinde kullanılacaktı. Eğer engellenmeseydi, birçok ülkede yürürlüğe konulacak olan Ermeni Soykırımı yasaları vasıtasıyla Türkiye'nin soykırımcı bir ülke olduğuna dünya kamuoyunun çoğunluğu ikna edilmiş olacaktı.


Amerika'nın Büyük Ortadoğu Projesi'ni biliyoruz. Bu projenin belkemiğini Türkiye, İran, Irak ve Suriye'den koparılacak toprak parçaları üzerinde kurulması tasarlanan Büyük Kürdistan oluşturmaktadır.

Amerika, Barzani'yi destekleyerek Irak'tan parça kopardı. PKK'nın Suriye kolu olan PYD'yi destekleyerek de şimdi Suriye'den parça koparmaya çalışıyor.

Türkiye'den koparılacak parça için PKK vasıtasıyla bir isyan hazırlamayı tasarlayan Amerika, bu isyana karşı bir bastırma hareketine girişecek olan Türkiye'yi "Eskiden Ermenilere soykırım yapmış olan Türkler şimdi de Kürtlere karşı soykırıma hazırlanıyor" yaygarası ile engellemeye çalışacaktı.

"Türkiye Ermeni Soykırımı ile kurulmuştur, katillerin kurduğu bir devlettir, gayrımeşrudur, Kürtlerin bu katil Türklerden ayrılmasını desteklemeliyiz" diye yaygara yapacaklardı.

Bu yaygaralar eşliğinde tıpkı Irak, Libya ve Suriye örneklerinde olduğu gibi, ülkemize karşı uluslararası bir müdahalenin psikolojik ve yasal zeminini hazırlayacaklardı.

Denktaş ve Perinçek Lozan'da

Anadolu'nun parçalanması, Sevr'e de yansımış olan Amerika'nın devlet politikasıdır. Kurtuluş Savaşı ve Lozan ile önlediğimiz bu politika, Sovyetlerin yıkılmasından sonra hortladı.

Soğuk savaş döneminde Sovyetlere karşı Türkiye'ye ihtiyaç duymuş olan Amerika, Ermeni Soykırımı yalanını geçici olarak rafa kaldırmıştı. Sovyet tehdidi ortadan kalkınca, Türkiye'yi bölme planını tekrar yürürlüğe koyan Amerika, Soykırım yalanını raftan indirdi.

Avrupa emperyalistleri de, Türkiye'yi AB'ye aday üye kabul ederek, Ermeni Soykırımı yalanına sarılarak ve PKK'yı destekleyerek Türkiye'yi bölme planında Amerika'ya yardımcı oldular.

Doğu Perinçek, soykırım yalanlarını parçaladı.
Türk Ordusu PKK'yı ağır kayıplara uğratan harekata başladı.
Rusya, Suriye'ye müdahale edip Suriye'nin Akdeniz sahil şeridini emniyete alarak, Barzanistan'ın Kuzey Suriye'de PYD eliyle kurulacak olan koridor üzerinden Akdeniz'e açılmasını engelledi.

Bu üç hareket, "Akdeniz'e açılan Büyük Kürdistan" hayalini suya düşürdü.

Perinçek'in Lozan zaferinin gerçek anlamı budur. "Ermeni iddialarını yıktık, Ermeni diasporası şapa oturdu. Avrupa'yı dize getirdik" gibi ABD emperyalizmini gözden kaçıran yorumlar gerçek düşmanı gizlemektedir. Bu konuda karşıtımız Ermeniler ve Avrupa değil, doğrudan Amerikan emperyalizmidir.

Avrupa Türkiye'nin bölünemeyeceğini görmüştür ve mücadeleye devam ettiğimiz taktirde ABD'nin suya düşmüş planının peşinden gitmekten vazgeçecektir.

Mücadelenin şimdiki hedefi: Ermeni Soykırımı'nı tanımış veya Soykırımı İnkar Yasası çıkarmış veya çıkarmaya hazırlanan devletlerin bu tanımaları ve yasaları iptal etmesi için çalışmaya başlamaktır.

Talat Paşa Komitesi iş başındadır.

Lozan 2005 - 10 yıllık zorlu mücadelenin başlangıç noktası

1 yorum:

  1. Bütün dünyanın(Güney Amerika ülkeleri dehil)Türk aleytarlığı salgınının sebebi nedir acaba?.Kötü de olsa şöhret sahibi olmanın tanınma açısından bedava reklam olduğu düşünülse de Orta Asyadan kopup batıya doğru taşan Türk insanının batılıları bukadar korkutmuş olması da düşünülmesi ve tahlil edilmesi gereken bir olgu değil mi ?Batı Kormasın .Onların vahşetinin binde birini bile Türklere yüklemek mümkün değildir.Ben değil tarih söylüyor bunu.Engizisyonu unutmamak gerek.

    YanıtlaSil