20 Aralık 2015 Pazar

Amerika'nın verdiği silahları atın elinizden


PKK kendi açtığı hendeklerin içine gömülmektedir. O hendekler, PKK'nin mezarı oluyor.

Hani nerede o "Saray Savaşı" diyenler? Hani nerede o bozguncular? Türk Ordusu'nu arkadan vuran propaganda yapanlar? Komutanlara dil uzatanlar? Şimdi hepsinin sesi kısılmıştır.

Kırsal alan temizlendi, şimdi şehirlerimiz de hızla temizlenmektedir. Eline silah verilen o gençlerimize de sesleniyoruz: O silahla siz kardeşinizi mi, komşunuzu mu vuracaksınız. Amerika'nın size verdiği silahları yere atın. Atmazlarsa, attırılacak.

CHP, PKK ile açık işbirliği yapıyor. Efendim, PKK ile HDP ayrı diyor. Kimi aldatıyor? PKK ile HDP'nin aynı olduğunu bilmeyen var mı? HDP'liler diyor ki: "Serok Apo. Biz ona sırtımızı dayıyoruz". CHP'lileri -burada var, o arkadaşlarımızla da konuştuk- göreve çağırıyorum. Atatürk'ün partisi, bölücü terör örgütü ile işbirliği yapamaz. Böyle Atatürkçülük olmaz.

Kürt yurtaşlarımızın yanlışlıklara, haksızlıklara karşı taleplerine sahip çıkacağız. Zaten Vatan Partisi'nin tarihine baktığımız zaman burada kararlılık görüyoruz.

Emin olun, bölgede yapılan askeri harekatlarda oradaki yurttaşlarımız büyük çoğunlukla askerin başarısını istiyor. "Artık buralara Türk Ordusu huzur getirebilir" diyor.

2,5 dakikalık sesli görüntü kaydı:




***
arşiv:
Hendeğin hangi tarafındasınız 19 Aralık 2015
CHP'yi hendeğin bu tarafına çağırıyoruz 19 Aralık 2015


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder