29 Temmuz 2014 Salı

Bayram hediyeleriniz

Koskoca millet akıl tutulmasına uğramış. Irak'ta, Suriye'de Türkmenler katledilirken, yüz binlercesi katliamdan kaçmak içim 50 derecelik sıcakta yollara düşmüşken, AKP Hükümeti Türkmenlerin çığlıklarına kulaklarını ve sınırlarımızı kapatmışken, AKP'nin "Gazze için 3 günlük yas" ilanına kimse karşı çıkmıyor. "Türkmen için yas yok da Gazzeli için neden var" diye sormuyor.

Sormadığı gibi, 3 günlük yası da kimsenin dinlediği yok. Kadir geceleri, eğlence ve yarışma programları, bayram kutlamaları son hız devam ediyor.
Kutlayacak, sevinecek bir şey mi var. İşte size 2 bayram hediyesi, sevinin sevinebilirseniz.

Bayram öncesi Türkmen katliamı
++++++++++++++++++++++++++++
IŞİD, Suriye'de Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Çobanbey'de katliam yaptı.
Suriye Türkmen Meclisi Başkan Yardımcısı Tarık Sulo Cevizci açıkladı:
"Özgür Suriye Ordusu saflarında savaşan 23 Türkmeni öğlen saatlerinde esir alan IŞİD, halkı kent meydanında topladı ve insanlara korku salmak için, 23 Türkmeni herkesin gözü önünde öldürdü.
Terk edilmiş köylerimiz, evsiz kalmış insanlarımız, talan edilmiş memleketimiz, can korkusu, geçim sıkıntısı içinde olmak, bu bayram da sevincimizi kursağımızda bırakmaktadır."
(Aydınlık, 28 Temmuz 2014)

Beyaz Saray Sitesinde Kürdistan kampanyası
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aydınlık, 29 Temmuz 2014

Amerikalılar, Beyaz Saray'ın http://www.whitehouse.gov/ adresli resmi internet sitesinde yer alan dilekçe bölümünde başlık açarak imza toplayabiliyor. İmza sayısı 100 bine ulaştığı zaman konu ABD Başkanı'na sunuluyor. Bugün Türkiye saati ile 11:00'de imza sayısı 32.815'e ulaşmış durumda. 

Konuyu şu bağlantıdan izleyebilirsiniz:
***********

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder